best website development software

Veilig uw telefoonnummers verplaatsen

Koop nieuwe nummers inclusief internationale nummers

Breng uw huidige nummer naar Workvoice of vraag gewoon om een ​​nieuw nummer bij ons - zo eenvoudig is het.

Verplaats uw nummers

Verplaats uw Nederlandse vaste nummers naar Workvoice zonder verlies van bereikbaarheid - de daadwerkelijke omschakeling duurt slechts enkele minuten.

Koop nieuwe nummers

Regel telefoonnummers van elk Nederlands netnummer - ook beschikbaar in blokken van 10 en 100. Dit kan in slechts 10 minuten indien gewenst.

Internationale nummers

Regel nummers van over de hele wereld.  Sommige landen eisen echter wel dat u beschikt over een kantooradres in dat land.

Veel Gestelde Vragen

Ja. Het overdrachtsproces kan tussen 2 en 14 werkdagen duren, afhankelijk van uw oude provider en de huidige contractvoorwaarden. Tijdens dit administratieve gedeelte van het proces bent u nog steeds bereikbaar op uw nummers. Op de dag van de overdracht op de geplande tijd kan er enige uitvaltijd zijn, meestal ongeveer 30 minuten. We plannen meestal de tijd van de overdracht in op de momenten wanneer het u het meest past. De overdracht kan alleen plaatsvinden op werkdagen tijdens kantooruren.

Dat hangt af van uw provider. Om absoluut zeker te zijn raden wij u aan contact op te nemen met uw huidige provider en een brief of e-mail te sturen om het contract formeel te beëindigen. Zij moeten op hun beurt de opzegtermijn bevestigen, afhankelijk van uw bestaande contractuele verplichtingen. Ook alle services die aan het nummer zijn gekoppeld, worden over het algemeen beëindigd zodra de overdracht is voltooid, inclusief extra services zoals breedband.

Ja, geen enkel probleem. Neem contact op met ons ondersteuningsteam en stuur het telefoonnummer of de nummers die u wilt meenemen. Wij sturen u vervolgens de vereiste formulieren om in te vullen, die vervolgens moeten worden ondertekend en aan ons worden geretourneerd. Over het algemeen kunnen we uw (inter)nationale nummers met 14 dagen naar Workvoice verplaatsen.

Bekijk onze Prijzen hier. In ieder geval omvatten onze zakelijke pakketten gratis verplaatsing (en nieuwe nummers). De nummers zijn van u en u heeft het recht om ze op elk moment te verplaatsen. Extra telefoonnummers buiten het pakket zijn tegen meerprijs verkrijgbaar. Een telefoonnummer kost bijvoorbeeld slechts € 2,50 per maand, terwijl een blok van tien nummers slechts € 7,50 per maand kost. Voor nieuwe nummers geldt een eenmalig bedrag van € 25,00 per nummer. U bezit dan de nummers en kunt ze op elk moment overdragen aan een andere provider, meestal is deze overdracht gratis. In ieder geval is verplaatsen gratis bij Workvoice.

Persoonlijk voorstel

Geef ons globaal aan wat u wenst. Wij adviseren u graag over het beste plan voor u en uw bedrijf.

Email ons op info@callstera.com


Mobirise

Praat met een van onze experts

Wil je meer weten over Workvoice of vragen hebben? Bel ons of maak een afspraak.


Bel ons op 020 820 3592

Adres 

Callstera B.V.
Waarderweg 19
2031 BN Haarlem 


Contact 

Support : support@callstera.com
Algemeen : info@callstera.com
Telefoon: +31 (0) 20 820 3592 


Algemene Woorwarden
Toezicht:  ACM 942322 942323

Links

Privacy
Waarden
Over Ons


Terugkoppeling 

Deel uw ideeen en suggesties met ons. Alle terugkoppeling wordt gewaardeered.